La nostra escola A&C ofereix classes d’anglès per a totes les edats i a tots nivells.
També preparem els nostres alumnes per a fer els examens de Cambridge.

L’èxit del nostre mètode, els llargs anys d’experiència i les altres qualificacions del nostre professorat nadiu garanteixen uns resultats òptims, tant per aprendre l’idioma com per obtenir bons resultats en els examens de Cambridge i a l’escola.

Tant si es vol aprendre bé l’anglès, com si es necessita ajuda per afrontar amb èxit els examens de l’escola o institut, tenim tècniques i mètodes d’ensenyament adaptats a cada necessitat.

Tenim una escola ubicada al costat de l’escola Vedruna i una altra al centre del poble, per tal d’atendre les necessitats logístiques de tothom.

Nuestra escuela A&C ofrece clases de inglés para todas las edades y a todos los niveles. 
También preparamos a nuestros alumnos para los exámenes de Cambridge.

El éxito de nuestro método, los muchos años de experiencia y las otras cualificaciones de nuestro profesorado nativo garantizan unos resultados óptimos, tanto para aprender el idioma como para obtener buenos resultados en los exámenes de Cambridge y en la escuela.


Tanto si se quiere aprender el inglés, como si se necesita ayuda para afrontar con éxito los exámenes de la escuela o instituto, disponemos de técnicas y métodos de enseñanza adaptados a cada necesidad.

Tenemos una escuela ubicada al lado de la escuela Vedruna i otra en el centro del pueblo, para poder atender a las necesidades logísticas de todos.

Fixe